Valpar
Valpar för dig som vill vara aktiv med din hund.....

 

Hovawartvalpar
Vi planerar en kull med parning sommaren 2010

Flatcoatedvalpar
Vi planerar en flatcoated kull med parning sommar/höst 2010Mer information kommer snart.....

 

Välkomna att kontakta oss för mer information:
Telefon: 016-35 55 50 eller 073-0347227
e-mail: jessica@skeppartorps.se

 
 

 

Att köpa valp från Skeppartorps kennel !!

Våra valpar levereras tidigast vid 8 veckors ålder och är då; registrerade i SKK, ID-märkta, vaccinerade, avmaskade, veterinärbesiktade, valpkullsförsäkrade samt dolda fel-försäkrade i 3 år.

I köpet ingår en pärm med matlista, skötsel- och träningsråd samt att vi alltid finns tillhands när det gäller tips, råd och träningshjälp.

Både hovawart & flatcoated retriever är aktiva hundraser som kräver motion och aktivering för att må bra. Vi vill att valparna från oss kommer till aktiva hem som kan erbjuda valpen ett kärleksfullt liv med lämpliga aktiviteter. 

Valpens tid hemma hos oss
Vi tycker att det är mycket viktigt att tiken och valparna får ha lugn och ro de första veckorna. Därför tar vi inte mot besökare den första tiden. När valparna är ca 3-4 veckor flyttar dom ut till köket, både för att dom ska få större yta att röra sig på samt att dom ska få vara i "händelsernas centrum". Den viktiga socialiseringsperioden börjar och valparna får nu umgås med hela familjen (våra barn och de andra hundarna) och nu är självklart blivande valpköpare varmt välkomna. Valparna får träffa många olika personer i olika åldrar. Valparna får även vara ute så mycket som vädret tillåter och de får även följa med på små upptäcktsfärder i skogen. Vi tillbringar mycket tid med valparna för att lära känna varje individ, så rätt valp hamnar i rätt hem och för att ge valparna en riktigt bra start i livet.  

Efter leverans
Vi tycker att det är både roligt och självklart att hålla kontakt med våra valpköpare även efter leverans. Vi erbjuder regelbundna valpträffar och några gånger varje år anordnar vi kurser med inhyrda instruktörer.

Vi erbjuder även gemensamt MH (mentalbeskrivning) för samtliga kullar, och för våra flatcoated kullar erbjuder vi även möjlighet att deltaga vid FART-test och avkommebeskrivning.

 

Välkomna att höra av er om ni vill veta mer om oss eller våra planerade valpar!!